Anastacia concerteaza la Bucuresti

Anastacia concerteaza la Bucuresti

Cântareata americana Anastacia va sustine un concert la Sala Polivalenta din Bucuresti, pe 1 septembrie, informeaza organizatorii evenimentului, Media Services Events. Biletele se vor pune în vânzare în reteaua magazinelor Diverta, la Magazinul Muzica, la casa de bilete a Salii Palatului, precum si online, pe bilete.ro, blt.ro si ticketpoint.ro.

Starul pop-rock Anastacia, cunoscuta pentru piese precum "I'm Outta Love", "Paid My Dues" si "Sick and Tired", a inclus România în turneul sau european de promovare a celui mai recent album, "Heavy Rotation", care mai include show-uri la Moscova, Madrid, Valencia, Taormina, Londra, Amsterdam etc.

Anastacia Lyn Newkirk s-a nascut în Chicago, în septembrie 1968, dar s-a mutat la New York în adolescenta, împreuna cu mama, sora si fratele sau, imediat dupa divortul parintilor. Fiind diagnosticata cu boala Crohn, Anastacia nu a renuntat la visul sau de a deveni dansatoare, având aparitii frecvente în emisiunea Club MTV si dansând în videoclipurile Salt-n-Pepa. Prezentându-si vocea guturala, inconfundabila, în cadrul MTV Talent Show, în 1999, ea a semnat un contract cu casa de discuri Epic, un an mai târziu debutând cu albumul "Not That Kind". Primul extras pe single, "I’m Outta Love", o propulseaza pe Anastacia în rândul starurilor în Europa, Asia si Australia, urmatorul sau album, "Freak Of Nature", livrând acelasi mix de beat-uri dance si pop extraordinare.

În 2003, totul se schimba pentru artista. Descoperirea unui nodul la sân i-a dat viata peste cap, fiind diagnosticata cu cancer. Povestea a aparut imediat în presa, chiar înainte ca artista sa aiba timp sa-si anunte prietenii. Din fericire, Anastacia a raspuns bine la chimioterapie, astfel încât, în iunie 2003, artista a aflat ca a câstigat lupta împotriva cancerului. Având aceasta experienta, Anastacia a continuat sa sustina campanii sociale în care sa explice beneficiile evidente pe care le poate avea o diagnosticare timpurie a cancerului si a strâns sume considerabile de bani pentru a sustine lupta împotriva acestei maladii.

În 2004, ea a lansat un nou album, pe care a abordat un sound rock.

În aprilie 2008, a lansat albumul "Heavy Rotation", sub labelul Mercury, al Universal Music. Pentru acest material, Anastacia a colaborat cu nume celebre din industria muzicala: Rodney Jerkins (câstigator al premiului Grammy), Guy Chambers (a colaborat cu Robbie Williams), Ne-Yo, Lester Mender (a colaborat cu Shakira, Nelly Furtado, Dido), JR Rotem (Rihanna, Lil Kim, Leona Lewis) si The Heavyweights (Missy Elliot, PussyCat Dolls).

I'm Outta Love

Sick and Tired



Sursa: Mediafax

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu